Thursday, 2 February 2017

HANNAH FOUNDATION BYHS

Assalamualaikum..

No automatic alt text available.


Arini aku nak kongsikan tentang Hannah Foundation super best n terbaik ni...alhamdulillah..sangat serasi dengan kulit aku...mula-mula apply pada kulit..fuhh..sejuk berangin je terasa...sapu nipis senang sangat meresap...n aritu seharian aku pakai keluar...berpanas still maintain X BERCAPUK X BERMINYAK! aku jarang sangat pakai foundation ni...dulu pernah pakai jenama xxxxx...bila panas..berminyak oii..pastu siap kena tacap bagai! tapi dengan hannah...kompiden level aku naik bertingkat-tingkat!hewhewhew..penpeling cantik sokmo terase bila pakai hannah ni..

Kandungan Hannah ni Natural semuanya...tanpa kimia..n Hannah Foundation ni LULUS KKM tau..insyaaAllah selamat di gunakan...gunakan tanpa was-was..kat bawah ni aku ni aku kongsikan kenapa Hannah Foundation ni best n best n best!

Hannah Foundation byHs . 🍃Leaf Extract , LULUS KKM & halal 🤗



 #KKM NO : NOT161001705K


HANNAH FOUNDATION
🌸2x Vit E (Argan Oil)
🌸SPF50 (pelindungan UV) 
Kebaikan dari HANNAH
🍁Merawat Cela & Kusam
🍁Memudarkan jerawat/Jeragat
🍁Merawat kedutan n garisan halus
🍁Melembapkan kulit
🍁Memutihkan kulit
🍁Merawat kulit berminyak

Lagi,lagi & lagi...
🍀Boleh thn spnjng hari 8-12 jam
🍀Menghalang dari kesan sinar UV
🍀Mesra Wuduk (mudah di bersihkn)
🍀Glowing dan flawless
🍀Tidak melekit
🍀Tidak kering
🍀Tidak berminyak
🍀Tekstur yg mudah diratakan
🍀Tidak bercapuk .
🌹



Pemakaian harus la sempurna dan halus kesannya seperti tidak memakai foundation yg terlalu tebal mgikut kesesuaian cuaca kite skrg.. sesiapa pn boleh pakai tau hannah ni..x kiralah ibu preggy,remaja, wanita bekerja malah org lelaki pn boleh pakai tau..kerana HANNAH bebas bhn kimia..so x perlu risau akn kesan sampingan seperti lebam n sbgainya.

berminat nak try Hannah???


boleh whatsapp
0189113752/ct ;)


Antara testimoni-testimoni pemakai Hannah Foundation super duper best!


Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 2 people, text

Image may contain: 2 people, text

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 2 people, text

Image may contain: 1 person, text and close-up
inilah aku..calit-calit hannah..siap! sapu nipis je..di oles2 dengan jejariku ini...ha..kompiden skit nak selfie...aku ni simple je...xperlu maskara bagai...sapu foundation hannah je pon da cukup bagi aku..no filter 360 bagai..phewww..hihihi


Image may contain: 1 person, smiling, text

ni testimoni diri sendiri^^ sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0189113752/ct
aku pakai n aku jual...aku jual sebab aku yakin dengan product ni...jom BERNATURAL N GLOW dengan HANNAH FOUNDATION BY HS ni....korang pasti akn jatuh cinta berkali-kali dengan hannah..wangiiiii..sejukk berangin...n xperlu risau kusam x bermaya dah..sapu hannah..settle!:) 

sekian..dari penjual hannah foundation yang penpeling cantik selalu dengan Hannah...hewhewhew..

Monday, 13 June 2016

Bomba penyelamat negara!

assalamualaikum..

haa..ko da kenapa kan tajuk kehmain lagi...bulan meyambut bomba sedunia ke..eh x..hehe...macam ni..citanye...

semalam duduk borak santai dengan hero si haqim...tetiba die cakap bile besar saya nak jadi bomba! eh..heheh..sebelum ni memang x pernah tanya pon cita-cita die....tetiber je bgtau mommy besar nak jadi bomba...so bermula la dialog ibu dan anak..

mommmy tanya kenapa nak jadi bomba..die jawab..' boleh tolong orang padamkan api...nanti org talipon..hello2 tolong2 ade api..sambil dengan gaya sekali die jawab..haha,..mommy happy dengar....ape pon perkembangan anak2 terutama aqim buat aku happy sgt! sebab antara anak aku yang tiga org die yang spesel sgt...

anak yang di beri ujian sakit eczema dr kecik...asma..masuk wad dulu memang selalu sangat,..sekarang da semakin ok...sampai sekarang pergi terapi pertuturan...sebab pertuturan dia ade sedikit pelat..n ade sesetengah huruf susah untuk die sebut terutama ''K'' n patah perkataan yang ade "NG''..

kuatkan semangat...mommy doa aqim berjaya dunia akhirat..in shaa Allah..amin...


buah hati hamba...

haaa..tu dia si robocar poli punye bomba..mommy x tau ape nama die...heheheh...mungkin jugak citer ni mempengaruhi die untuk menjadi seorang bomba...xpe anak..mommy doakan semoga awak berjaya mencapai cita-cita awak...amin...


sekiannn...;)

Saturday, 11 June 2016

salam RAMADHAN 2016




assalamualaikum,,,

rindu blog...lame x jenguk BW sane sini..sibuk dengan anak2 yang TIGA ketoi tu....haha,,mak nak tarik napass pon sempott bak hang!

rasenye belom terlambat nk ucap SELAMAT BERPUASA KAT KORANG^^ semoga RAMADHAN ini memberikan seribu keberkatan dalam hidup kita,,..in shaa Allah..

nak cerita tentang anak soleh Aqim...hari pertama puasa....berkobar2 oi bangun sahur beserta dua kali tambah! hahaha..nasi greng + ayam goreng...pukol 12 die da mengadu lapar..tengok pulak si adik bawak ice cream malaysia keliling rumah,..saje nganjing lah tu...kahkah ciss punye adik..tergugat iman abg! pukol 3 kantoi curi minum air....oo misi gagal..kesian plak tengok..tapi bile abah tanye..pose x? POSEEE...ekekeke...momy x bukak mulot :x akhirnya bagitau sendiri...sy x tahan,..haus sgt!

xboleh nak pakse sangat..memandangkan cuaca sekarang pon agak panas..momy yang fully breastfeed adik ni pon ketar2 jugak perot nk sampai pukol 7 tu..tapi alhamdulillah,..adik ok je..sebab da makan n minum air masak...menyusu time nk tido saje biasenye,..

HARI KEDUA PUASA momy pon da x kuasa nak kejut die..kesian oi..heheh..xpe...dulu akak ipar aku selalu cakap...ajar anak SOLAT dulu...slow2 didik anak puasa,,..sebab..orang puasa x semestinya solat...tapi jarang kita jumpe orang yang solat tapi xpuasa...kannn...

oklah nanti ade mase taip lagi n lagi...ketemu lagi...

selamat berpuasa semua..dari mommy aqim n family:)

SALAM RAMADHAN KAREEM..

K..babaaiiii,..