Tuesday, 17 June 2014

The real Temptation of Wife

assalamualaikum...weeee...lame x berblog...;) maklomlah...blogger suam2 kuku memang macam ni...kans.....tapi sesibuk mane pon....pukol 3 aku akan statik depan tb tanpa menghiraukan kedaan sekeliling...ok aku tipu..hehehe....walaupon selalu ade gangguan dari si kecik n ayah si kecik...akan aku gigih tengok cerita ni.....Temptation of wife...serius...terbaik....sangat2 sampai rase nak beli dvd die! sape tengok...sepp sikit...:p sedey sampai punye x sabar aku g google episode laz die...hahaha!

x rugik ok tengok...tapi mane yang bekerja opis hour tu...mohon maaf kerana anda tidak dapat menonton seperti saye...;D

ade rezeki nak carik dvd ni! ade novel nak beli....tp versi malaysia...ade dok? over sangat kan...oklah x mau membebel....da....;)





sekian...;)


10 comments:

CXopportunities said...

cx suka sgt okay. tpt jam 3 je da terpacak dpn tv. huhu.

ctfand said...

oo..cte pinoy ke... akak layan thai punye cite.. download aje la gamaknya..hehe

Cik Puan said...

Yeahhhh...give me five kak ct..kite pon tengok cite ne..memang tak penah mis..best gileee

Sally Samsaiman said...

ramai kata best...Sally koje kan..idok la tau..tp kadang-kadang ibu cerita jugak..hahahaha

Sal Bee Yah said...

haha...layan.orang kata la......ma lagi nak habis

Ct Aman said...

Best Sgt kn....hehehehe;)

Harith Iskandar said...

ehehe xminat sgt citer ni so sy tgk sikit2 jerk

Siara Elina said...

saya suka gila cita nie hihi and saya suka muzik tema dia.. nice sangat..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, sheila dah 3 hari layan citer ni dengan tonton.com. ahhahaa sebab dah start kerja. hihiiii mujur lah siaran boleh tengok online ;p

Ctfand said...

Salam ramadhan ct..bz eh... :)