Friday, 17 January 2014

:: Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan. ::


http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

10 comments:

Arman said...

Followers #383 Salam, Senikk dari segmen sama singgah sini.. selamat bersegmen. Blog Senikk

msredcheesecake said...

hye, dr segmen yg sama...done follow

Nur Shafiq said...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Pwincess Saraa said...

Dari segmen yang sama.

Ade Arif said...

Singgah...dari segmen yang sama
Segmen jalan jalan cari kawan

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. salam kenal .
http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

sha dhira said...

shad datang blogwalking dari segmen sama,shad follow sini #394 hehe..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Nasz said...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

nayfatimah rasyid said...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Samsaiman said...

Hai! Sorry lewat sally blogwalking..hihi..
Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman