Monday, 5 May 2014

:: hari ini ::

assalamualaikum..

huwa..arini pagi2 lagi da ade mood jejari runcing mak ni nak menaip..kikikiki.....cerita pasal semalam yang sangat buzyy...arini baru ade mase...semalam kan holiday....nak sentuh pc pon xde mase...mane nak layan somi...anak-anak...huahua..macam die sorang je kan ade laki kan..gitu.

semalam teringin betul tekak nak makan al-ala kampong gitu...aku pon segigihnye meredah pasar malam membeli nangka mude..tekak teringin betul nak makan gulai lemak nangka dengan tulang ayam...syurga rase! bile dapat makan...then ikan keli goreng  cili api..feveret aku tu....makan sambil amik tisu lap ayak peluh duk nitik...ah ilang diet sekejap-,-"abaikan...yang penting menikmati hari minggu dengan makan yang di hajati bersama cinta hati..itu nikmat!

syurga rase! :D

semalam jalan-jalan ngan somi cari barang keperluan..ternampak plak kerusi comel ni....nak taruk depan tb..somi ade hati capai satu je...ayyo..anak da 2...mau x berebut kalau beli satu...so amik satu sorang...dua-dua pon suke;) ganti dulu kerusi abang da patah....aku suke beli kerusi kecik macam ni...letak depan tb...adik dina duk tolak satu umah...hehe

-
-
-
-

lupekan semalam yang indah...harini back tu tugas yang menunggu..MONDAY..kepala pening ni haih....nak kol booking kursus..kursus n kursus....mane mak  nak letak anak yang duk fully bf tu..mane mak nak hadap kursus 5 hari tu..=,=" first time ni...


Happy Monday
sekejap je da monday.....ternanti-nanti plak kite dengan friday...tapi sekarang cepat betul mase berlalu tau...aku rase baru lagi monday..n now da bertemu monday semula....oh isnin....

hikhikhik...duk kena cekik dengan isnin..lahai...


^_^

sekian....




8 comments:

Hunny Kitty said...

kerusi comel tu mimi pun ada siap ada bunyi lagi...hehehe

jom join GA saya :
http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.html

Sally Samsaiman said...

sally tak makan nangka or ikan keli... -__-'

Ct Aman said...

hunny: in shaa Allah...;)
sally : oh yeke...best sgt tau!hehe

Ct Aman said...

hunny: in shaa Allah...;)
sally : oh yeke...best sgt tau!hehe

Azwar Syuhada said...

comel plak tengok kerusi tu..sekarang masa macam cepat sangat berlalu.. xD

Siara Elina said...

sodappnyaaa. kerusi tuu omeyyy hehehe have a nice day akak =)

Niesa said...

comelnya kerusi pink tuuuu....nak jugak..ouh..monday..why oh why..i hate monday!hahaha

Izzati Amira said...

ikan keli feveret!!!! yaaaaaaa om nom nom