Tuesday, 12 August 2014

sambutan birthday fakhrul haqiem

assalamulaikum...

04.08.14 genap anak bujang aku 4 tahun...alhamdulillah...kejap betul mase berlalu...syukur atas kurniaan amanah dari Allah ini...in shaa Allah..mummy doakan aqim jadi anak yang taat pade perintah allah...berjaya di dunia dan akhirat...n semoga cepat sembuh...

aritu sempat jugaklah buat birthday party tuk die...laz minute punye plan....kecik-kecik je buat..nak bagi die happy....nak di jadikan cerita ptg tu die tertidor....cousin2 die da sampai...moody la sikit sebab mate menngantok xcukup tido...agak spoil jugek sikit...puas la nak beli jiwe die....mummy beli kek...mak sedare kesayangan die yang masak..hehee...kebetulan birthday die same tarikh dengan suami makcik die....tu yang makcik die secare sukerela meng sponsor mee hoon goreng tuk majlis ptg tu...mummy yang untung...;)


saat mule die dilahirkan...tembam tambun....syukur sangat atas kelahirannya...:')


ha..tengok betape gigih mummy menghias tempat potong kek ni...lenguh n kembong la mummy meniup belon sensorang...anak punye pasal...mommy teruskan tiupan sampai muncit...kekekeke
(terase macam cantik plak)haha :p



aqim n cosin die....yang paling tua kat situ..ha tulah pakcik die yang sambut birthday same dengan die tu...happy birthday to cikmie! 35 da tuo da pokcik..hehehe


xsempat lagi nak cari hadiah die....kebetulan baru ni pegi pasar malam..ternampak senapang ni...
mummy pon beli la...x boleh nak cakap betape happy muke die...;)
siap posing ngan senapang tu...

" HAPPY BIRTHDAY SAYANG...MAY ALLAH BLESS ALL UR WAY....DOA MUMMY N ABAH SENTIASE MENGIRINGI PERJLANAN AND LANGKAH ABANG....
BE A GOOD BOY....JADI PELINDUNG KEPADA ADIK-ADIK... IN SHAA ALLAH....
AMIN...;) "

8 comments:

Kisah Si Dairy said...

happy bday...dah besar dia ye..

Kisah Si Dairy said...

happy bday...dah besar dia ye..

Sal Bee Yah said...

hepi birthday aqiem..semoga besar jadi anak yang soleh ye :)

Ija Rased said...

selamat hari lahir

Siara Elina said...

Happy bdayyy... Nie gerenti ensem nie dah besar nanti ^^

Sally Samsaiman said...

dah 4 tahun dah abg haqiem...cepat kan masa berlalu....

Niesa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Karya Mahirah said...
This comment has been removed by a blog administrator.