Friday, 7 March 2014

::gigi susu ::

assalamualaikum...

ayyo terase lame x update blog...dekat 2 minggu.bajek ade yang rindu lettew.kikiki
banyak nak cerita. banyak nak kongsi. tapi mase seakan mencemburui gitu..arini baru berkesempatan nak jengah blog...nak cerita yang baby dina da tumbuh dua batang gigi...yeay! da 8 bulan baru tumbuh gigi...kire lambat tu.... sebab abg haqim dulu enam bulan je da tumbuh...laju kemain tumbuh....cepatlah rongak..huhu

tapi alhamdulillah...xde demam ke hape...cume makin kuat mengigit...gatal gusi barangkali...
mudah nak jage si kenik ni...alhamdulillah...makan senang...n masih lagi fully bf...bam-bam!suap ape semua makan...alhamdulillah..yela tuhan tu maha adil...nak membesarkan abg macam2 dugaan...exzema + asma + undescended testis....yang adik senang...syukur...dua-dua anak mummy...susah ke senang ke....dua-dua mummy sayang...sape x sayang anak oi!


melayan anak...ari cuti. adik pon da mcm orang besar lagi...


berturban la sangat...ok mummy punye keje! ;)
anak mummy suke selfie! ^_^

nampak tak dua batang gigi tu?? huhu
posing memang x payah asuh dari kecik...
die memang sedia suke...pantang mummy letak camera depan muke...


ai saye dina...awak?



wak doyok mane pulak ni?hehehe..ok peace!



P/S : pade yang singgah or blogwalking blog...in shaa Allah arini saye datang ronda blog hokay....and mane yang belom join GA DARI EMAS PUTIH  jom sertai sekarang...pelbagai hadiah menarik menanti anda! termasuk hadiah NOUR AIN SKIN CARE 2 SET UNTUK DI MENANGI! ok saye terpromote lagi!=,= hehehe

sekian....

13 comments:

ctfand said...

aloh comey nye...Hani baru nak masuk 6 bulan..belum tumbuh gigi lagi kot. cuma minggu depan genap 6 bulan dan dah kena mula bagi makan..heheh

MyCherita said...

Salam Ukhwah.. singgah blogwalking senarai follow wajib GA Emas Putih salam ceria, salam jumaat..

ct aman said...

oyeke....xsabar rase kan nak bg mkn...mase dina aritu mummy y x sbar2 nk bg mkn...sbb die klu tgk kite mkn smpai bulat2 mate...pastu tangn pon same naik je...hehehe

ct aman said...

salam perkenalan....slmt bersegmen....n good luck!

cik lisa said...

alamak! comelnya si kecil tu berturban, hehe

Siara Elina said...

apasal dina comel sangat T_T mata dia bulatttttttt..... geramnyeeee >< haish !

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

mama_saly said...

hihi... comel si baby brtuban..geramnyaa.....

Cik Puan said...

Alahaiii...comei nyeeeeee...nak cubit pp...

Niesa said...

alala..tomey2 nye...happy weekend kak.. :D

ct aman said...

;)

ct aman said...

happy weekend dik...:)

Sally Samsaiman said...

amboi diena...hahahaha...comel nya lahaiii...