Wednesday, 26 February 2014

:: nour ain skin care II ::

assalamualaikum...


selepas entry nour ain yang aku buat baru ni...kalau terlepas pandang boleh bace sini...ade jugak di kalangan teman-teman yang tak pernah dengar tentang produk ni.....buat teman cikpuan n sis msredcheesecake..n buat semua yang masih xtau ape itu produk kecantikan Nour Ain ni...di sini saye sedia membantu seikhlas atinyenye ingin memberi sedikit pencerahan tentang ape itu Nour Ain...^_^



NourAin Skin Care merupakan produk berasaskan herba-herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak. Herba-herba terpilih yang terdapat di dalam produk Nour ain, menjadikannya produk yang berkualiti tinggi yang mampu memberi kepuasan yang maksima kepada para penggunanya. Sangat berkesan untuk kulit normal dan kulit yang mempunyai masalah jerawat serta jeragat.


Ciri-Ciri Product NourAin
  •  Beraskan Herba-herba terpilih
  •  Mengandungi vitamin C
  •  Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Tiada berlaku pengelupasan
  •  Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit
  • Menyerikan kulit wajah 
produk Nour Ain diluluskan oleh kementerian kesihatan malaysia...boleh di gunakan tanpa was-was....jangan takot untuk menggunakannya ok....ok masih lagi harga promosi...bagi yang ingin mendapatkannye....boleh WHATSAPP/TEXT no yang tertera di bawah...

waa...berselfie lagi...huahuahua...kali ni berdua lebih baik...=)


CT : 017-9883357

sekian...

18 comments:

YaNg AyEsHa said...

dulu Ayesha pakai produk ni..tapi lepas tu gatal tukar produk lain..hehe

ct aman said...

ohyeke?knapa smpai blh gatal ye?sy pakai...alhamdulillah...so far ok sgt...maybe x sesuai kot....so skrang pkai ape?;)

ctfand said...

ayesha tak serasi kot ut..tu yg jadi macam tu..
akak singgah sini intai2 nuff ye.... :)

ct aman said...

mungkinlh kak....tp sy alhamdulillah...^_^ yang pnting kna konsisten pakai...hihihi

Norhasniza Khalid said...

mama pernah nampak produk ni.. hihi.. tapi lupa kat mana

ct aman said...

kt kdai da ade mama....tp mngkin harga y brbeza...hihihi

msredcheesecake said...

alamak... ada plak muka kat situ...hheee... good luck dgn biz k...

Mrs Hafidz'joo'Din said...

wa caya sama lu babe!

ctfand said...

Off topic..header baru eh ct? cantik lah rose tu.. :)

ct aman said...

hahaha...xmntak izin pon...hehehe...jgn saman ye kak...haha

ct aman said...

xpayah nk caya sgt la sifu!hahaha

ct aman said...

eh xla kak...lame dah...hehehe...sje taruk bunga tu...nmpak segar sikit..hehe

Zamani Abe said...

nak pakai produk, kena cri yg serasi kan :)

ct aman said...

iye;)

Muhammad Taufiq said...

Terjah sini untuk tengok perkembangan blog :)

Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Niesa said...

Niesa pun 1st time dnga produk ni kak...niesa sekarang tgh amalkan shaklee je...kalau xsesuai nk gak tuka produk lain..hihi

Mizz ErMa said...

haa, itu la pasal..sy pon xpenah dgr jgk produk nie..biasa pakai cleanser safi je..itu pon mengelat time pakai..hehe

ct aman said...

Oh ye erma....ok lps ni tau ka kn...hihihihi