Thursday, 13 February 2014

::MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG::

assalamualaikum....

1622047_241627892686141_280465934_n

mini give away by tengku butang....
jom ramai-ramai kita memeriahkan give away ni....pelbagai hadiah untuk di menangi..
n di kesempatan ni jugak den nak ucapkan  happy birthday tuk tengku butang...
semoga di permudahkan segala urusan...amin....n happy blogging...


teman google gambo kucing utk tengku butang...hihihihihi...

Kedai Kek Hajjah
:: sumber :: 

sekian......

17 comments:

ctfand said...

good luck ct..! semoga bertuah hendaknya. insyaAllah kalau free sempat akak nak join nanti.. :)

Normi Nieza said...

gud luck..:)

Sally Samsaiman said...

best of luck la ye puan ct :D

Mrs Hafidz'joo'Din said...

wahh good luck my sil =)

BM said...

Wah! Kucing yg comel dan sebiji kek...
Semoga TB terpesona dan semoga anda berjaya ya! :)

Macikz Konah said...

hi awak good luck, jemput join blog kita dari segmen yang sama :http://macikzkonah.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday-tengku.html

SecretOfShaila said...

good luck...^^

ummiaisys said...

Assalamualaikum..dtg dr GA yg same..jemput terjah blog saya juga..dh follow yours..kalau belum follow sudi2 kan lah follow blog saya blk yea..tqvm!gud luck dear!

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

ct aman said...

tq kak...^_^ jom join....

ct aman said...

tq^_^

ct aman said...

tq cik sally;P

ct aman said...

tq shaila....

ctfand said...

a'ah..nt akak join.. :)

Niesa said...

Gudluck kak!harap2 niesa sempat join...hehe

Ija Rased said...

pic yang kat bawah sgt mengiurkan. salam kenal

Siara Elina said...

gudluck ye kak ct =)

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Mini Giveaway TengkuButang

Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

Goodluck! =)