Sunday, 9 February 2014

:: gagah ::

assalamualaikum....

mate da mengantok....jari pon luke...kena pisau...nak menaip pon susah -,-..tapi ku gagahi menghapdate entry...kerinduan utk menulis.....huapppp! walau mulut da terkuap2 menahan mengantok....>0<

kelmarin teringin nak menulis tentang bola pahang menang vs jdt! hehehe....tapi x kesampaian...sibuk kemain lagi...alhamdulillah...semangat tok gajoh...kite hogoh hingga ke akhir! terbaik player2 pahang...n kelmarin nak juga ucapkan tahniah kepada sepahtu...juara maharaja lawak mega....walaupon aku suke shiro....rezeki masing2....tahniah n tahniah...



PETALING JAYA : Pelawak Jepp daripada kumpulan Sepahtu menceritakan ...

semalam nak update yang aku teringin nak tonton kabhi kushi kabhi gham....dari dulu sampai cerita tu da makan bertahun2...tapi aku x pernah tengok sampai habis! oh sadis.....orang cakap cerita tu best gile...n memang tangkap leleh.....tapi sangat x masuk ke kepala aku.....oh sape ade cd tu...bagi la aku pinjam...hihihihi...entah berape lame baru aku pulangkan.....>_< # sy x minat hindustan!

x minat x beerti saye x kenal kajol n shah rukh khan...huhu

and harini nak kongsi yang kami buat tahlil tuk ayah da tercinta... 40  hari sudah  apak pergi meninggalkan kami....al fatihah...apak.....walau kita terpisah di antara dua alam yang berbeza....aku tetap merasakan apak tetap berada di sisi kami.....3 bulan menjaga die tanpa penat berulang ke hospital....tapi Allah maha mengetahui...di berikan apak yang terbaik...kini die mengambil kembali dari kami....kami redha....

semoga apak di tempatkan di kalangan orang beriman....sekian sahaja corat coret untuk entry simple ni....tersangat penat...n mengantok...besok...kalau ade mase saye jalan2 terjah blog korang k...


sekian....tq 4 reading!


8 comments:

msredcheesecake said...

lama tak tengok hindustan da...

semuga abah dimasukkan dlm gologan beriman...

sYiRa LoKMaN said...

sntiasa doakan abah ye :)

Cik Puan said...

best woooo citer ndustan ne..
al-fatihah ye buat apak ct..

Niesa said...

timeline fb niesa penuh org post layan cite hindustan..hehe..xsempat nak tgk..
alfatihah utk arwah ayah akak..

ctfand said...

akak tak tau tentang pemergian ayah ct..takziah. moga Allahyarham ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman..

Siara Elina said...

take ur time kak ct. yang penting, gagah hehe

Sally Samsaiman said...

ni entry berapa dalam satu ni..? hihihi...

bertabah la ye... :)

Mrs Hafidz'joo'Din said...

Al fatihah untuk tok aqem.. =)