Monday, 24 February 2014

:: nour ain skin care ::

assalamualaikum...

pernah dengar tak tentang produk ni? produk yang tengah inn sangat sekarang ni....meh nak promote sikit kat kengkawan...bende baik takkan nak simpan sorang...haruslah di kongsi bersama...huhuhuhu...dulu mase mula-mule kenal produk ni....melalui my SIL ni la......die memang penjual n pengguna tegar......tapi tu dulu la..sekarang saye da maju setapak ke depan...hihihi..saye kini bukan sekadar pengguna tegar dan saye juga da mule berjinak-jinak menjualnye...kerana yakin akan keberkesanannya...ecececeh....

kalau orang tanye...kenape nour ain...kenape bukan produk tu atau produk ni....jawapannye...senang....kite jual ape yang kite pakai...kite jual ape yang kite percaye keberkesanannye...yang penting ade sijil dari kkm k.....n kite nak orang pon cube dan alami keberkesanannye..gunakan tanpa was-was!ok ini ayat penjual...;P


SET PROMOSI 5 IN 1...
WATSAPP/TEXT : 017-9883357
HARGA PROMOSI...JOM GRAB SEKARANG!!



nah setepek muke...malu tau ai buat mcm ni...tapi...nak bagitau....
sejak pakai nour ain...ai x malu dah...ai kikis sifat malu....
tapi jangan la selfie sangat tau! sikit-sikit tayang muke...ok hasil kepenggunaan nour ain!

sekian..

18 comments:

ctfand said...

amboi..kemain lagi ye..hehe.. akak sejak bersalin hari tu, malas nak buat penjagaan muka complete..skg tinggal pencuci dan pelembab je. selalunya ada toner, scrub, night krim, day cream.. muka pun dah tak selicin dulu..

Ayu azmir said...

wah.... isnggah petang sini

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

memang berkesan.. pernah juga mendengar mengenai produk nour ain skin care ini..

Sally Samsaiman said...

macam best..tapi sally tgh pakai Bio Essence..suka tgk muka ct! :D

ct aman said...

baru ni kluar tb3...hihihi...

ct aman said...

heheheh...malu plak...a'a...biasenye set lengkap mmng ade sabun toner serum day cream..night cream.....=)akk pkai ape dulu ye?

ct aman said...

hehehe...tq nti sggh lagi ye...^_^

ct aman said...

oyeke...ape2 produk pon...satu y kna kite praktikkan...pkai dgn konsisten...=)

Cik Puan said...

pestaim ne cik dengar jenama nour ain skin care ne...

msredcheesecake said...

tak penah dgr... akk ni pakai cleanser je dik...

ctfand said...

Akak pakai bio essence je.. beli kat guardian.. hehe

ctfand said...

Samalaaa dgn sally.. hihi

ct aman said...

oyeke...hihi...rmai jugak pakai bio essence....;)

ct aman said...

oh yke kak...xpe..nnti sy cerita sikit k..tntang produk ni...

ct aman said...

nti ct cerita sikit ye tntang nour ain ni...sudi-sudilah bace...heeeee=)

ct aman said...

tu la....same la pulak....meh tukar same2...blh same ngan ct!hahahaha..teruk btuk gelak camtu...

Niesa said...

Wahh...serasi dgn muka akak...cantik! :D

ct aman said...

haha...malu plak....tu la...stkt ni alhamdulillah....^_^