Wednesday, 12 February 2014

:: macam2 berlaku arini ::

assalamualaikum....

kalau dulu selalu perah otak nak tulis tajuk entry....selalu tulis tajuk tapi x kena dengan isi...sekarang ni senang...nak tulis ape dalam entry...tulis jela tajuk tu terus....orang pon mudah nak paham....kite pon x payah perah keringat memikir nak buat tajuk setiap kali update entry baru....oh! ok xperasan mukadimah terlebih panjang! kehkehkeh

arini exsaited menunggu parcel....alhamdulillah da selamat sampai...tq pade my sedare for beautipul 'rantai' ni...happy sangat...,mule2 rase ragu jugak yela kan...bnde macam ni boleh ke pakai pos2 macam ni..tapi alhamdullillaah....selamat...10 lapisan kertas n ade sepan lagi taruk...memang tak boleh teka la ape dlm die....sampai macam tu kan? ok big trimas sekali lagi...bagi rakan2 blogger yang berminat...boleh la ronda2 tengok koleksi miss ta yang terbaru....memang terbaik...yang penting terus dari kilang n tiade upah macam yang selalu kite beli kat kedai tu...^___^

ok lupekan pasal tu...nak sambung cerita lain...arini macam biase...aku memang selalu sangat contact dengan sis in law ni....tukar2 cerita...maklumlah die baru balik dari bercuti...nak jugak merisik khabar kot2 la ade ole2...nak tanye terus malu...hahahaha...sungguh x malu kak ipar ko ni...dengar la cerita tentang uss die...alor sungguh teringin nak pergi...tetiber terkeluar la cerita kelakar x ingat die...boleh die pegi money changer n tukar duit kepada usd dolar america! hahaha...ini lawak paling lawak arini....da sampai dalam bus nak menuju ke uss tu....die baru tau die tersalah tukar duit! kahkah...memang aku gelak kaw kaw....hilang jelita aku gelak macam tu...sebab sebelum tu aku ade bagitau hubby yang adik die nak pergi uss...n hubby ni pulak boleh pegi tanye uss tu ape? ini soklan pon lawak jugak...die ingat adik die nak melancong united states agaknye...aku pon pegi la cerita kat my SIL ni yang abg die ingat adik die ni nak pegi United states...agaknye my SIL ni pon verangan sampai tertukar duit america! serius! aku memang gelak sangat hokay...haha

ok sudah cerita tentang tu...mase aku tengah update entry tetiber dapat kol dari my hubby...tapi bukan suare die...suare perempuan yang cakap...ayyo...debar sekejap -,-"
...rupenye hubby tertinggal hp dekat kaunter PLB...suami2...terpakse la si isteri watsapp ke no satu lagi dengan harapan si suami bace...sebab die memang jarang tengok tablet ni time keje...naseb dapat...lega...naseb la orang tu budiman bagi balik...kalau buat senyap...adoi naye betul....tq tu cik puan tu...memandai je aku kate puan...entah2 cik...jangan nak terhutang budi ye incik suami...die da tau da ade isteri...kehkehkeh...;P


ni tayang sikit adik ipar...bagi die kembang kuncup bile bace blog ni nanti....easy going dengan die...
sharing everything!hehehehe


sekian...

4 comments:

sYiRa LoKMaN said...

kenapa baby tu comelll

ctfand said...

akak nak komen tak adik ipar tu je. akak dengan kakak dan adik ipar pun, alhamdulillah sekepala. kalau bercerita, memang tak sedar mak mertua lalu kat belakang..hihi. syokkan...? boleh kongsi cerita macam2... :)

Mrs Hafidz'joo'Din said...

wahaha..im cominggg..Sedap dia mengata den yer! haha btw souvenirs for u always be in my list!! =)

Roha said...

salam kenal ct..akak singgah n follow back :)
thanks ct sudi singgah n follow blog akak..keep in touch ye :)

comey sangat baby ct..so cute :)