Wednesday, 5 February 2014

:: word verification ::

assalamualaikum...

sebelum ni aku cukup malas nak komen kat blog orang...kalu setiap kali komen je mintak tulis word verification ni....cemuih rase tau...tup tup tanpa sedar aku punye blog pon ade macam tu...eh eh macam mane aku x tau ni?-,-" cisss! sobs sobs...sedeh betul rase....naseb aku x mengata orang lagi...kuikuikui....

ni ha bagi yang xtau word verification...tu....syyyuuhhh n nyah kau dari belog suamku ini...hahaha!
(gelak jahat hokay)

tq sangat-sangat kat CIK SALLY sebab bagitau...nampok sangat aku ni xpeka langsung kan??...janji ade kotak komen sudah! hehehehehe

ok tu je nak bagitau...sekarang da buang....juz pegi kat setting....yang tu pon  CIK SALLY yang ajar...tq darling! hehehehe...ok sekarang sila komen tanpa rase segan silu n tanpa memakai kanta besar sebab word verification yang kabur ala-ala idup segan mati x mau tu sudah ku nyah dari blog ini...

sekian...

19 comments:

Cik Puan said...

hahhaaa...seb baik dah buang kan...ehhh..blog cik ade ke bende tu..baru nak g cek ne...kihkihkih

ct aman said...

hehehe...tu la...ok sila cek skrg,,,haha

Aniq Bukhary said...

Hehe.. standard la tu. masa awal buat blog dulu memang ada benda nie . x perasan.. nasib baik ada blogger yg bg tau saya dengan cara hikmah.. maklum la, baru lg time tu.. :)

Awan Samudera said...

same la.. mase awal2 start blogging dlu xkesah pon pasal ni. pastu ternampak tutorial psl ni, tu yg sy dah delete word verification tu. hehe..

msredcheesecake said...

akk da follow balik...

ct aman said...

tu la kn...nseb bek ade y tgur...klu x...mmng x pasan lngsung...huhuhu

ct aman said...

pnh nmpk tutor tu...tp jnis x mau amk kesah...ni la jdnye...hihihi

ct aman said...

tq kak...=)

Norhasniza Khalid said...

hihihi.. biasalah.. orang tak tegur kita tak tahu.. terlepas pandang je.. :)

Niesa said...

hehe..niesa xsuka bnda alah ni..lg2 kalau dpt word yg bergulung2..ades..stress..nasib baik dh buang kan kak... bagus2... ;)

Sally Samsaiman said...

hehehe...bagus puan ct..lepas ni sally akan sering menerjah sini..hahaha ^_^

ctfand said...

oo..ingatkan mmg ct setkan..akak tak nak tegur sebabb..blog ct, sukeati ct..hehe. bagi akak, akak takde problem dgn word verification tu.. ;)

ct aman said...

tu la...adoi...naseb ade y tgur....algamdulillah...suke tgur ke arah kebaikan mcm ni...hihihi

ct aman said...

ala...knpa niesa x tgurkan...hihihi

ct aman said...

iye cik sally...tq ye! hehehe

ct aman said...

xsetkan...mmng xtau...dulu sy pkai coment y brgabung ngan google tu....pastu tkar...xprasan langsung ade word tu...adoi...hihihihi...naseb akk sudi komen jgk walau ade cod tu...

mama_saly said...

heehe....benda alah tu mmg sy pun tk suka...jd lambat je ...

munirah rahman said...

nasib baik dh buang.. senang dn mudah la nk komen nti :)

ros_reeza said...

kalau takde benda alah ni, baru senang dan lancar nak komen.. hihihi