Tuesday, 1 April 2014

:: cara-cara mengapdate blog yang telah bersawang ::

assalamualaikum...

abaikan tajuk yang selalunye jauh terpesong dari matlamat ape yang aku nak storykan di bawah ni...
aku selalu cakap...paling kurang akan hapdate satu bende setiap minggu..tapi aku selalu x kotakan...da seminggu bersawang...baru terkial2 nak update...alah bukan artis pon kan nak kongsi semua bende...ade ke org nak bace?huahua..ok terperasan hot! maafkan saye =,=" but i like writing...suke merapu2 that why i buat blog ni...sharing is caring gittew...

banyak sangat nak story rasenye...sampai x tau nak mulekan dari mane...kekangan mase nak menulis pon ye jugak...sejak2 akhir2 ni terase kesibukan melanda diri...nak mengapdate blog seciput makan mase dua ari...aduhai...baru ni aqim x chat..batuk....lepas die adik pulak dah amik no x chat...(mcm ni pon boleh..)batuk2 n selsema...malam x tido...mommy pon same la x tido ;( bile anak x chat...kite pon rase lemah semacam je tau!

tapi sempat la berjalan ujung minggu haritu..melayan adik ipar sebelom die balik semula ke lahad datu...bertugas demi negare dan bangse..bukan polis or askar tau...cikgu;) pegi ke mall..seramai boleh nak sedare aku angkut...bukan ape...tukang jage anak aku yang dua orang tu ha..ehehe...sambil melayan dorang berjalan cuti sekolah ni...

kebetulan hubby plak xde...masuk pintu masuk mall...wa wa..teka ape aku jumpe...pesta buku la pulak..bingo! i like it....hehehe...di sebabkan aritu da beli 3 novel sekaligus...kali ni aku menahan diri juz kenkonon juz nk tengok je...tapi aku tipu! sekali amik tiga lagi..ish! tangan ni memang selalu x sependapat dengan hati...hati larang tangan capai...=,="

shopim..shopim n shopim...3 helai n sepasang kasut merah! betul-betul terapi hari minggu..

bravo! banyak betul novel..gile ko kalo x tergode kan...
xpe..untuk kepuasan diri dendiri..duit hasil titik peloh bekerja..huehuehue...bekerja ngan hubby je pon...tapi da name pon kerja kan....so mestilah ade gaji :p


#selfie...using cymera...no filter..aku juz sabun pakai toner krim nour ain n compact powder maybelline.....xde nak tepek ape dah...muke rase natural gitu...x berminyak... ;)


with my sis n ank sedare....btw i in love sangat tau dengan shawl ni...selesa..besar n boleh buat labuh menutupi dada....n belakang..;)


yang ni plak pic hubby percutian die dengan cousin ke pulau tioman...wau memang cemburu sangat coz da 2 kali die pergi...tapi aku x pergi2 lagi...huhu..next time no more excuse ok...abg aqim nak mandi pantai ni..mommy nok snorkling...erk :p


mommy with my permate hati...saje je tepek gambor ni..thehehehe....mommy love both of u...cinta hati mommy...;')



sekian...


10 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. hehehe bestnya berjalan bersama.. heee haii budak kecik! comelnya korang~~~

Ct Aman said...

wslm..tnggu nak sheila nanti ok..cute macam umi die...semoga di permudahkan urusan..in shaa Allah amin....;)

Nur Madihah said...

bila dah tengok barang yang kita suka, confirm tergoda walaupun hati kata taknak.. hahahah XD

Petak Bunga said...

Momy mcm kakak je

Siara Elina said...

erghhhh, mak ngan anak sama jeh ! sama comel ! haha.. seriously ><

Affy Afiqah said...

ika pun jarang2 dapat update blog sekarang sebab sibuk dengan practical T_T

jemput join GA ika ya http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html :)

Niesa said...

bila jarang update ni mesti ssh nk recall balik semangat menghupdate..ehehe..wuaaa..shopping novel sakan ye kak..niesa dh lama xbaca novel..mood ke laut dah...
peewwiittt2...mommy tomey anak pun tomeyy lee..

Cik Puan said...

seronok nyeeeee....holidayyyy...

Teena Tna said...

Gambar yg last sekali tu, pandai pulak diorang posing. Hehe

faizah muhammad said...

hujung minggu yang bz :)

Salam kenal :)