Tuesday, 1 April 2014

:: bloglist ::

assalamualaikum...

seteress rase...sape yang pernah ade masalah bloglist x mau timbul kat blog? puas da ni ha aku godek nak buat bloglist blog2 yang wajib aku terjah setiap kali bukak blog. rindu haih nak BW macam biase....juz boleh jejak kat cbox je sape yang datang mai kat blog...sape yang boleh tolong..plis help me...;(


ha tengok tu da betul da rasenye buat macam tu...bile nak save je,,,x boleh...seteress mak tau macam ni...
=,="
sekian...

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. dah sebulan bloglist takleh updated. sedih betul.. memang agak payah nak blogwalking tanpa bloglist. sheila just refer kepada comentator kat entri je T___________T"

Ct Aman said...

wslm..oh yeke...hurmm patutlah...ok tq sheila coz bgtau...

Siara Elina said...

masih ada gak rupanya kakak tiri kat situ heee =) saya pun ada masalah. tak dapat follow -.- rugi rasanya -.-

Niesa said...

niesa pernah kak..ingtkan blog problem ke ape..tp lepas brapa minggu or hari kot..dia ok balik... :)

ctfand (ctfand.com) said...

Mcm2 pulak problem blogger skg kan.. hmm

ctfand (ctfand.com) said...

Eh, maksud akak blogger.com..bukan rakan blogger..hihi

Sheila Salim said...

thanks masukkan blog sheila dalam bloglist awak.. sheila sampai sekarang dah sebulan lebih takda bloglist biasa. yang ada cuma senarai preggymom je.. sedihnya. tak sabar tgu blogspot ni pulih seperti biasa T_________T"