Thursday, 17 April 2014

:: mommy mak mama ibu umi ::

assalamualaikum..

happy thursday aolls...da lewat baru ade mase nak mengapdate blog....tapi kalau tengok blog mesti wajib tengok facebook dulu...hehehe..zaman da maju...dunia da berubah..tetiber..:p

tengah ralit(kusyuk) dok tengok facebook..tetiiber ternampak pic ni....buat manusia yang bergelar..mak mommy mama umi ibu....its true...right?
_
_
_

mak kan...tu la hakikatnye...mase tengah sarat mengandung x lena nak tido..xselesa gitu..pusing kiri..pusing kanan.....da ade anak...malam berjaga menangis nak susu...mak jugak yang x boleh tido....kalu somi same2 berjage...tu kire bonus sangat tau! kuikuikui....then bile anak da start dapat kaki..maksudnye da boleh jalan...berkejar sane sini....mak baru nak lelap anak berlari sane xmau tido....so secare automatiknye x boleh nak tido....anak x chat plak lagi....x boleh nak tido jugak...alahai....dear son n doter....everything i do..hanye untuk kamu anak....n tq 4 my mom! mesti saye pon macam ni dulu kan...miss u mak...
asalkan kamu membesar dengan sihat n kuat...berjaya di dunia n akhirat...jadi anak yang soleh n solehah...tu pon da cukup...:')

-
-
-
-

Photo: Selfie jp eh nk g klinik... Kikiki...abg n adik timbang today..;)

semalam bawak anak cekup bulanan...timbang....abang 14 kilo...n adik 7.5 kilo...
bmi ok...abang da x overweight.;) yeeeeayyyy! turun 4 kilo...

ok tu sahaje nak story mory...
sekian...

3 comments:

Cik Yaya said...

pengorbanan ibu tu mmg la sush nak bls...

Ija Rased said...

besar jasa ibu..rindu mak

Siara Elina said...

besarnya jasa ibu =( hurmmm...