Tuesday, 15 April 2014

:: tempahan kek sekitar triang,bera,temerloh n jengka ::

assalamualaikum..

arini nak promote bisness kawan sekolah dulu...serius sangat teruja melihat bisness die tau...baking...hias2 kek yang super duper kiut n super kebaboom sedap tu...actually die ni kawan mase sekolah tingkatan dulu...seronok tau tengok bisness die...semangat die dalam menjalankan bisness tu yang sangat aku puji..;)..pada yang ingin mencari kek tuk majlis perkahwinan, birthday yang tersayang...cup cake untuk di jadikan cenderamata..boleh terus hubungi secare direct pade owner die ye...

klik sini untuk sebarang tempahan :)
SITI ZALEHA JUSOH




menerima tempahan untuk majlis harijadi..kek untuk majlis perkahwinan..cup cake..chocolate box yang di hiasi cokelat berwarna-warni...lolli cokelat bergambar.
antara contoh untuk tempahan kek majlis perkahwinan...;)

kek cheese leleh...anda boleh pilih mengikut citarasa anda...;)

muffin..cup cake untuk di jadikan cenderahati untuk majlis perkahwinan..
hari jadi..or sebagainya...

cokelet box...untuk hantaran atau cenderamata untuk yang tersayang...

cokelet di jadikan jambangan bunga...lolli cokelat bergambar...:)

sekian...

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah macam menarik dan tertarik jer ni...

~ctaman~ said...

tertarik kau memang da boom gitu,...hehehe

Diyana Hani said...

best2 nyeeee...sedap je nampak..hani dtg sini

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, bestnya kek. sheila ni tengok makanan semua nak terliur je. hehe singgah menabung michelin sini~~~

SecretOfShaila said...

wahhhh...cantik kek nya...(^_^)